Over Multi-Oral

Multi-Oral is een totaalconcept voor het voorkomen en behandelen van mondproblemen. De producten zijn met name geschikt voor mensen die regelmatig medicatie gebruiken of chronisch ziek zijn. Deze mensen zijn meer vatbaar voor mondproblemen als gevolg van de relatie tussen een verstoorde mondflora en een lage weerstand. Deze twee factoren kunnen problemen veroorzaken bij het tandvlees en de mondweefsels.

Oorzaken van mondproblemen

Medicatie en ziektes leiden vaak tot mondproblemen. Meer dan 1.800 medicijnen in 80 verschillende klassen veroorzaken veelal een droge mond. Voorbeelden hiervan zijn pijnstillers, antidepressiva, bloeddrukverlagers, antihistamine, etc. Chronische ziekten die een droge mond veroorzaken zin diabetes, astma, depressie, hoge bloeddruk, hormonale stoornissen, etc. Multi-Oral biedt een effectieve oplossing voor de mondproblemen die ontstaan door medicatie en ziektes.

Totaalconcept voor mondproblemen

De verstoorde balans in de mondflora is direct gerelateerd aan verschillende mondproblemen. Eén specifiek probleem kan al snel leiden tot andere problemen. De verschillende mondproblemen hebben hierdoor een directe relatie met elkaar. Deze vicieuze cirkel kan alleen worden doorbroken door de mondflora te corrigeren. Dit is de belangrijkste focus van de Multi-Oral producten.

Multi-Oral producten zijn geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse IIa. De Multi-Oral lijn bestaat uit drie producten:

Wilt u meer informatie over de Multi-Oral producten en wat deze kunnen doen voor uw patiënten? Neem dan contact met ons op!